CLOSE
RooomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se

Skapa hotellkänsla.


2017-02-02


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skapa hotellkänsla. Jag har gjort ett försök i att skapa en mer hotellkänsla i vårt sovrum, genom att sätta upp två olika gardinlängder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har ända sedan vi flyttade hit för 2½ år sedan tänkt sätta upp gardiner som täcker hela fönsterväggen i sovrummet och igår blev det äntligen av. Vet inte varför vissa saker tar sådan tid att slutföra? Tanken var att jag ville få en mer hotellkänsla där inne och då tänker jag mycket textilier. Så. Först började jag med att sätta upp en skena i taket längs hela fönsterväggen, det ser lyxigare ut när gardinerna hänger hela vägen från tak till golv. Sedan har jag hängt upp två olika par gardiner. Ljusgrå gardinlängder i ett lite kraftigare tyg ute i kanterna som ramar in och vita tunnare gardinlängder mot mitten. Likadant på båda sidorna alltså.
 
 
 
 
 
 
Jag brukar alltid sy mina gardiner själv och det är väl därför det inte blivit av förrän nu. Men häromdagen hittade jag faktiskt gardinerna på Ikea, färdigsydda och bara att hänga upp. Hurra!! I den perfekta grå nyansen för mitt sovrum. Nu ska jag bara försöka hitta nya fina sängkläder också. :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar er en fin torsdag! :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Frida

Det blev verkligen jättefint med gardinerna. Inspirerande! Har tänkt att sätta upp liknande, men trodde inte att det fanns på Ikea. :) Får jag fråga vad gardinerna heter som du har köpt (om du kommer ihåg)?

2017-02-03 @ 14:20:32
Postat av: Eva

Tack snälla Frida :)
De ljusgrå gardinlängderna heter Vilborg och de vita heter Vivan.
Ha en härlig fredag!

2017-02-03 @ 14:40:28
URL: http://roomdeco.se
Postat av: Maria

Hej! Har köpt likadana gardiner som jag hängt upp i skena men får inte till dom snygga vecken som du. Har du använt metallkrokarna och i så fall hur många per längd? Eller har du hängt upp i de vita plastkrokarna?

Tacksam för svar
Maria

2017-10-19 @ 20:57:02
Postat av: Eva

Hej Maria,
Jag har använt några gamla metallkrokar som jag hade hemma. Men jag vet inte hur många per längd. Kan inte räkna dom utan att ta ner gardinerna och det gör jag inte. :)

2017-10-20 @ 00:27:25
URL: http://roomdeco.se
Postat av: Daniella

Hej!
Jag funderar på att köpa dessa gardiner jag också, men undrar om de stänger ute ljus, som mörkläggningsgardiner? Vill ha mörkläggningsgardiner, men tycker ofta att de inte har någon textur i sitt tyg. :)
MVH Daniella

2018-01-13 @ 21:05:57
URL: http://daniellajarpenberg.blogg.se/
Postat av: Eva

Hej Daniella,
Åh jag har svårt att svara på din fråga, mina grå gardiner hänger där väggen är, så det är bara dom vita som når fram lite över fönstren.
Dom är köpta på Ikea iallafall, så kan du titta på dom där. :)

2018-01-13 @ 23:42:54
URL: http://roomdeco.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015