ROOMDECO.SE

CLOSE
RoomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se
En liten helghälsning..


2019-09-14


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej fina ni som tittar in här på bloggen 😍
 
 
 
 
 
Länge sedan jag uppdaterade bloggen nu igen 😌 Men orken har inte riktigt funnits där och för att vara ärlig så kämpar jag varje dag för att få energin att komma tillbaka.. Så från att ha varit den med typ mest energi så är jag numera bara trött. Men det var inte alls detta jag ville skriva om. Tänkte bara att ni kanske undrar varför jag börjar blogga och sen bara försvinner igen. 🤔
 
 
Jag vill ju gärna blogga, så jag ska försöka.. vi får se hur långt det räcker. 😀
 
 
 
 
 
 
 
 
Häromveckan fick jag äntligen upp gardinerna i vardagrum / kök. Och vilken skillnad! Jag älskar verkligen gardiner 😍 tycker det blir så mycket mer ombonad och fint. Tycker annars det kan se ut som det saknas något. Man behöver något som kommer uppifrån och ner på något sätt, gärna då med takskena. Alla möbler står ju på golven och det blir ojämnt fördelat, om ni förstår hur jag menar? Kanske bara är jag som ser det så? Men nu har vi iallafall gardiner i alla rum och jag är supernöjd. Linnegardiner blev det förrresten. Vi har fem fönsterpartier (i lite olika mått) i det här rummet och jag har hängt upp sju stycken längder. Kunde haft en längd till längst bort i köket, men valde bort den för hundarna har sin matplats där.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har även några andra små inredningsprojekt som jag vill sätta igång med här hemma, det kliar liksom i fingrarna när jag inte får vara tillräckligt kreativ. Jag vill gärna fixa med något hela tiden. Så att vara trött är inte min grej. Men vissa saker kan jag inte riktigt göra själv, så där behövs lite planering..
 
 
Men en liten förändring (i köket) är redan på väg och det kommer jag visa er så snart det blivit klart. 😉
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar er en superhärlig helg 😘 Ses snart igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015