CLOSE
RooomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se

Shopping och lite annat.


2016-06-18


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shopping och lite annat. Några små saker som fick följa med hem från en shoppingtur på stan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår tog jag och en väninna en liten tur till stan tillsammans med Lillebror. Jag var på jakt efter ett nytt mobilfodral och hittade ett fint i svart skinn från Mulberry. Sen gick vi förbi den nya Michael Kors butiken som har öppnat vid Brunnsparken och fick se magväskan som jag blev helt kär i. Den blir perfekt när jag har händerna upptagna med hundarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej hej! Nu var det ett tag sedan jag tittade in här på bloggen igen. Inte meningen att hålla er som besöker min blogg på halster, men jag har svårt att få tiden att räcka till ibland. :o)
Just nu håller jag som bäst på och lär mig allt jag kan om att göra egna hudvårdsprodukter. Som jag skrivit tidigare så tycker jag inte om alla kemikalier och gifter som vi får i oss dagligen, helt i onödan. Pga att de som tillverkar hudvård (och allt annat här i världen som vi shoppar loss på) vill tjäna mer pengar. Många tillverkare väljer idag den billigaste och enklaste vägen.. Och så vill inte jag att det ska vara. Så efter att jag läst om bl.a. mineraloljor, silikoner m.m. och vilken skada huden tar av dessa produkter. Tog jag helt enkelt saken i egna händer. Nu gör jag mina egna ekologiska hudvårdsprodukter som deo, lipbalm, handkräm, hudkräm m.m.
 
 
Nedan är några av mina olika deokrämer som jag gjort. Och de funkar bättre än någon deo som jag tidigare använt. Hur bra är inte det?! :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar er en fin helg! :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Helena

Vad roligt och vad duktig du är! Kanske något du kan börja producera i större skala lite längre fram? Jag menar kan Blondinbella så kan väl du:) Trevlig fortsättning på helgen, kram!

2016-06-19 @ 12:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015