CLOSE
RooomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se

Nu är väggarna målade!


2017-05-06


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är väggarna målade! Här kommer ett par nya bilder efter att jag målat om väggarna i kök och vardagsrum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite trött och sliten efter den här veckan måste jag erkänna. Berättade ju för er att jag var och köpte färg till väggarna i söndags och hoppades på att det skulle vara rätt nyans. Men icke! Herregud, den ljusgrå färgen (som skulle vara neutral) såg lila eller rosa ut hos oss. Så fel det blev. Så efter att jag målat hälften 2 ggr var det bara att åka tillbaka till färgaffären och byta färg. Och sedan hem igen och börja om från början. Men det blev precis så där bra som jag föreställt mig, tillslut. Är så nöjd! :o)
 
 
 
 
 
 
 
Ni ska få se några bilder från vardagsrummet lite senare också. Har inte fått iordning helt än. Jag har nämligen inte legat på latsidan den här veckan, så förutom målningen så är gardinerna tvättade och nystrukna, silvret är putsat osv. Men för er som är nyfikna på färgkoden (brukar få många frågor om det) så är färgkoden: S1500-N ½
Jag körde med ett säkert kort, har ju S1500-N både i hall och mitt kontor och älskar verkligen den nyansen. Den enda skillnaden med den nya färgen som vi målat med nu är det den är ljusare, det är alltså halva receptet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trevlig helg! :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Martin

Hejsan! vilka fantastiskt fina färger ni har i ert hem! jag står själv i valet och kvalet mellan vilken grå nyans jag ska måla mina väggar med och blev väldigt nyfiken på hur du menade med halva receptet av s-1500-n. hur förklarar jag för min lokala färgbutik om jag vill ha samma kulör som du målat dina väggar med?

2019-05-15 @ 19:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015