CLOSE
RooomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se

Helgens bukett och nytt kök.


2017-09-24


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helgens bukett och nytt kök.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst är den helt underbar, helgbuketten som jag beställt från Interflora?! Jag fullkomligt älskar den. Den heter Uppskattning om ni undrar. :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och köket är renoverat. Vi har inte bytt ut allt, men det känns ändå bra. Jag kan leva med det ett tag iallafall. Kanske vill ni veta vad vi gjort?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi började med att riva ner kaklet som vi hade på hela väggen (om ni inte kommer ihåg hur köket såg ut innan så scolla lite i kategorin Kök så ser ni). Efter allt underarbete med väggen så valde jag att måla den i samma kulör som vi har på väggen runt hörnet S1500-N. Vi har tagit bort diskbänk och fortsatt med carrara marmor och vi valde en planlimmad extra stor diskho i rostfritt från Blanco. Anledningen till att vi valde planlimmad är att carraran är ganska känslig vid hårda stötar från tex järngrytor och sånt. Så det är ett tips! :o)
 
Sen blev det även carrara marmor på väggen, så glad för det nu. Har ju tidigare varit inne på nytt kakel, men nej detta blev mycket snyggare! De snygga eluttagen kommer från Gira och heter Classix krom. Blandaren från Hansgrohe, Axor Starck 2-jet. Diskmaskinen från Siemens blev en integrerad och våra luckor kommer från Marbodal Form kritvit, med enkla knoppar i krom. Taklamporna från Flos heter IC lights s1 krom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen har jag även byggt om min lilla köksö, men den syns inte riktigt här så jag återkommer till den i ett annat inlägg. :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar er en skön söndag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: weronica

Hej, följer dig på insta och ditt kök är verkligen då fint 😍, precis som ditt övriga hem! Funderar på att göra om köket här hemma och är så sugen på marmor, men frågan är hur det funkar med två barn och en hel hög med kompisar som slabbar och håller på i köket?? Kanske bättre att satsa på något annat material typ silestone. Ha en fantastisk måndag! Kram 💛

2017-09-25 @ 09:17:09
Postat av: Eva

Tack snälla Weronica! :)

Marmor funkar bra så länge man inte får syror på, som bl.a. citrusfrukter och vin. Då blir det matta fläckar. Så det är klart man får tänka sig för lite.

Ha det fint!
Kram

2017-09-25 @ 23:09:09
URL: http://roomdeco.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015