CLOSE
RooomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se

Inredning vardagsrummet.


2019-07-20


 
 
 
 
 
 
Hej fina ni 😍
 
 
 
 
 
 
 
Det är så himla kul att vara igång med bloggen igen. Jag har faktiskt saknat den. Och det är väldigt roligt att det finns så många som fortfarande tittar in här 😍 trots att jag uppdaterat så dåligt. 😌 Men jag hoppas att jag ska få lite mer tid nu när vi flyttat och förhoppningsvis blir hundarna friska snart.
 
 
Tänkte ju visa er lite mer hur lägenheten ser ut och hur jag har inrett den och så där, vet att många frågat efter fler bilder. Och det kommer. Vill bara att allt ska bli klart först, iallafall det som jag hade planerat när vi köpte förra året. Men vissa saker verkar dra ut på tiden 😅 så kanske får jag visa er lite ändå och berätta vad jag planerat osv. Vi får se.
 
 
Jag är lite här och där och donar så inget rum har blivit riktigt klart. Men det kanske blir så för andra också när man är inflyttad? Kommer ihåg att jag var iallafall likadan när vi hade köpt huset i Frillesås. 😌
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan börja visa lite från vardagsrummet, där är det nästan klart. Saknas fortfarande gardiner, ett litet sidobord och någon tavla och så där till väggarna. Sen är även tanken att det ska upp svarta industridörrar med glas mellan väggarna som ni ser på bilden nedan. Till vänster om den vita bänken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi sålde mycket av våra möbler innan vi flyttade från huset så det har blivit en hel del nytt. Tänkte att jag kan berätta var de nya möblerna kommer ifrån i bilderna ovan, brukar få en del frågor om det. Soffan kommer från Eilersen, soffbordet från Knoll, taklampa Sarfatti från Flos, bordslampan Pipistrello från Martinelli Luce. Sen syns knappt den ljusa sammetsbänken i dessa bilder men den kommer från Ruth & Joanna och är jättefin. Mattan är från Layered. Spegeln från House Doctor. Det var nog det som var nytt. Men är det något annat ni undrar över så får ni bara fråga. 😀
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har haft en härlig sommar så här långt! 😍 Ses snart igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej Eva! Så fint ni har det! Älskar den grå färgen på väggen, är det samma grå som du hade i villan? Och är det samma grå på alla väggarna som man ser på bilden? Den bakre väggen är ju mörkare men antar att det är pga hur ljuset faller, eller?
Ha det gott!

Svar: Tusen tack! :)Nej det är inte samma grå färg, denna färgkoden heter S-2000N. Den är något mörkare än vad jag hade i huset (kontor, hall och vardagsrum). Det är ljuset som gör att den ser olika ut på väggarna.
roomdeco.se

2019-08-02 @ 16:01:32
Postat av: Pernilla

Tack Eva!

2019-08-02 @ 22:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015