CLOSE
RoomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se
Gladiolus


2014-07-30


 
 
Gladiolus - Jag och Rudolph tog en promenad till Kung Frilles Torg idag där jag köpte dessa underbara Gladioler. Dom gör sig verkligen fint i Dagg vasen, eller vad tycker ni? Jag var bara tvungen att föreviga dom, men jag hoppas ändå att dom står sig länge! :o)
 
 
Imorgon ska jag lämna min lägenhet i Göteborg, det är verkligen med blandade känslor. I 13 år har jag bott där, det är ganska länge det. Men nu bor jag här i Frillesås, vilket fortfarande är skitkonstigt. Fattar liksom inte än, men det sjunker nog in en vacker dag.
 
 
/ Eva
 
 
 
 
 För lakritsälskaren!


2014-07-30


 
 
För lakritsälskaren - Lakritssirap från Lakritsfabriken. Glass och jordgubbar dukas fram här hemma dagligen, med pricken över i - lakritssirap. Det är så gudomligt gott! Har ni inte testat det, så gör det!! :o)
Lakritssirapen kan dessutom användas till bakning, såser m.m.
 
 
/ Eva
 
 
 
 
 
 Poolhäng med pojkarna.


2014-07-28


 
 
Poolhäng med pojkarna. Jag har klagat på värmen här ett tag, men inte längre! I fredags fick jag en liten pool av sambon och där i har jag varit sen dess, nästan i alla fall. Så himla härligt att flyta omkring i vattnet med en stor badring. Vill inte gå upp!  :o)
 
Även Rudolph och Lillebror badar, inte frivilligt förstås. Men jag märker att det gör gott även för dom små busarna, för dom får en jäkla energi när dom fått svalka av sig lite.
 
Vi hörs snart igen!
 
 
/ Eva
 
 
 
 
 
 


Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015