CLOSE
RoomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se
Grönt i daggvasen


2014-09-20


 
 
Grönt i daggvasen -  Istället för blommor i daggvasen blev det några stora Monstera blad den här veckan, en skön omväxling tycker jag.
 
Önskar er en fin helg! :o)
 
 
 
/ Eva
 
 
 
 
 
 
 
 Gun by Starck


2014-09-17


 
 
 
Gun by Starck Den läckraste lampan från Flos, Bedside Gun by Philippe Starck har fått sin plats i vardagsrummet. Jag hade för en tid sedan beställt en serveringsvagn från House Doctor som jag gått och väntat på ett tag, men igår kom den äntligen. Så nu fick lampan sin plats! Kan tycka att det är lite svårmöblerat när man har så stora och många fönster som går ända till golven som vi har, så jag kanske kommer flytta runt vagnen igen. Men nu får den stå där framför fönstren.
 
Jag skulle vilja köpa några snygga flaskor att ställa på vagnen också, får titta efter det när jag tar mig till storstaden nästa gång. Tips någon?
 
 
 
 
 
 
 
 Ska uppdatera med fler bilder senare! :o)
 
 
 
 
/ Eva
 
 
 
 
 
 Så här ser det ut just nu.


2014-09-16


 
 
 
Så här ser det ut just nu. Jag har lovat att visa fler före och efter bilder här på bloggen. Och så här ser det ut här just nu, jag har grundmålat vindskydden på entrésidan och staketet är snart klart. Vi har en liten bit staket kvar att sätta upp som ni ser på västra sidan. Vi ska även göra något åt dom fula kompostgallren som är precis vid ingången, men dom måste vara där så länge så inte mina små älsklingar rymmer ifrån mig. :o)
 
Den delen av huset som ligger till vänster om garageporten blir min fotostudio. Jag tror det blir kanon med egen ingång, så fotostudion ligger helt avskilt från resten av huset.
 
 
 
 
Bilden här nedan är en före bild innan vi började med staket och målning av vindskydden.
 
 
 
 
 
 
 
 Hörs snart igen! :o)
 
 
/ Eva
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015