CLOSE
RoomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se
Köksfunderingar.


2016-01-30


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Köksfunderingar. Här kommer ett par dagsfärska bilder från vårt nystädade kök.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som jag skrev i rubriken så har jag en del funderingar över hur man kan förändra köket, utan att behöva riva själva stommen.
 
 
Och det som jag har kommit fram till är att jag vill byta ut alla skåpsluckor samt lådfronter till Marbodal Form. Förmodligen blir det vita igen. Till luckor och lådor vill jag ha knoppar istället, funderar på runda mässingsknoppar. Sedan vill jag ändra lite kring hyllan ovanför diskbänken. Nytt vitt hyllplan med andra konsoler, just nu lutar det åt Konsol Bas från Norrgavel i vitt.
 
 
Sen får man ju fixa till så att de tre spottar under hyllan sitter lite snyggare, så sladdar och hål i väggen inte syns. Sånt kan jag störa ihjäl mig på. Jäkla klant som gjort detta innan.
 
 
 
 
 
 
Jag tror det kan bli bra. Eller vad tror ni? :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en härlig helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Xanadu har flyttat in.


2016-01-28


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Xanadu har flyttat in. Ja så heter denna härligt gröna växt som flyttat in i vår hall. I en tjusig kruka designad av Hanna Wessman från Hannas Room.
 
 
Xanadu tillhör Philodendron-släktet. Och jag har sedan tidigare en stor bokstavligt talat favorit i vårt vardagsrum. Congo tror jag min stora Philodendron heter. Monstera som säkert dom flesta känner till redan, tillhör också Philodendron-släktet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag skulle behöva plantera om flera av mina växter här hemma. Så dom kan växa till sig och bli ännu lite finare. Men jag väntar nog en månad till. Det är ju växternas vintervila fortfarande, och den vill jag inte störa. Så jag får hålla mig till tåls. Men sedan ska dom få ny jord och näring.
 
 
 
Jag ska istället återgå till köket, där jag började rensa bland alla lösa recept som ligger lite här och där. Tänkte försöka få lite ordning i skåpen, så man hittar sina favoriter lite lättare. :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar er en fin dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Spinneriet i Lindome.


2016-01-23


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spinneriet i Lindome. Idag tog vi en liten tur till mina gamla hemtrakter, Lindome. :o)
 
 
 
 
 
Det var länge sedan som jag var och tittade in i det gamla Spinneriet nu. Säkert ett år sedan. Och det hade flyttat in flera nya butiker sedan jag var där sist. Jätte kul att det blir nytt liv i Spinneriet. Fick såklart med mig några små saker hem också. Bl.a. ett litet fototryck som jag ska lämna in för inramning. Ska visa er lite senare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en härlig lördag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015