CLOSE
RoomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se
Färskt bröd denna Valborgsmässoafton.


2015-04-30


 
 
 
 
 
 
 
 
Färskt bröd denna Valborgsmässoafton. Dagen till ära så blev det färskt bröd till frukosten, ett gott vetesurdegsbröd. :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är faktiskt inte klokt, det är den sista april idag och Valborgsmässoafton. Förstår ni hur tiden kan gå så förbannat fort? Jag fattar ingenting. Var finns nödbromsen liksom? För jag hinner inte med.
 
 
Jag har inte hunnit planera någonting för denna afton, men jag ska ta och slänga ihop något enkelt och gott till ikväll. Det blir nog en pastasallad tror jag och så ska jag baka något smaskigt. Så får det bli! :o)
 
 
 
 
 
Önskar er en trevlig Valborg!
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 En bukett luktärter.


2015-04-29


 
 
 
 
 
 
 
 
En bukett luktärter. Köpte med mig en bukett med luktärter hem från stan idag. Visst är dom helt underbara! :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har blivit helt förälskad i ljuslila, eller ljuslila blommor rättare sagt. Jag har inga planer på att måla lila väggar hemma, bara så ni vet.
Men jag har faktiskt haft ett ljuslila sovrum en gång i tiden och det trivdes jag med väldigt mycket kan jag tala om, men som sagt den tiden är förbi. :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag haft en ledig dag så jag tog en tripp in till stan och köpte med mig en stor utekruka från Norrgavel och en likadan är beställd. Krukorna är mörkgrå och heter Strikt och har måtten 35x35x69 cm. Jag tror dom kommer bli bra till mina rosor.
 
 
 
 
Hoppas ni haft en fin dag!
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Från uteplatsen utanför köket.


2015-04-29


 
 
 
 
 
 
 
 
Från uteplatsen utanför köket. Tog en snabb bild utanför köket precis. Tycker vår ljusgrå husfasad är riktigt snygg mot de vita möblerna. :o)
 
 
Vi väntar fortfarande på vårt matbord som vi ska ha på denna sidan av huset sedan, men häromdagen så kom stolarna från Hay som jag hade beställt. Vi kommer behöva fler stolar, men började med dessa fyra så länge. Ska beställa ett par stycken likadana stolar till har jag tänkt.
 
 
 
 
Jag gillar vårt hus mer och mer, från början tyckte jag kanske inte det såg så mycket ut för världen på utsidan. Det var insidan jag föll för när vi köpte huset förra året och läget, nära havet. Men nu tycker jag det blir finare och finare. Och framför allt så gillar jag att huset typ är underhållsfritt, fasad av putsad tegel, aluminiumfönster och plåttak.
 
 
 
 
Nu ska jag sticka iväg och titta på utekrukor till mina rosor.
 
 
 
 
Ha en finfin onsdag!
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015