CLOSE
RoomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se
Vad blir det för mat?


2015-01-31


 
 
 
 
 
Vad blir det för mat? Jag har precis serverat pizza till middag denna lördag. Så himla gott med hembakad pizza! Jag brukar göra dom lite mindre och inte helt runda, tycker det ser mysigare ut när man verkligen ser att dom är hembakta.
 
Ingredienser på mina pizzor: hemmagjord tomatsås, riven ost, parmaskinka, cocktailtomater, rödlök, ruccolasallad, fetaost och ett kryddsmör med parmesan och persilja även det är hemmagjort såklart. Serveras med pizzasallad och ett glas rött. Smaskens! :o)
 
 
 
 
/ Eva
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bilder från hundpromenad.


2015-01-31


 
 Frillesås 20150130
 
 
 
Bilder från hundpromenad. Här kommer några bilder på Lillebror från vår långpromenad igår, han är den som är lättast att få till några bilder på just nu. Rudolph är så lycklig att han får strosa rund helt utan koppel så han är inte intresserad av kameran, han vill nosa runt på varenda millimeter han kommer åt.
Lillebror vågar jag däremot inte släppa utan koppel, han är så osäker i sig själv så jag är rädd att han skulle springa bort. Och med sin vikt på dryga 1,5 kg så skulle han bli ett lätt byte för många djur. Usch hemska tanke!
 
Så typiskt Lillebror att sticka ut tungan lite lite grann. :o)
 
 
 
Trevlig helg!
 
 
 
 
/ Eva
 
 
 
 
 
 
 
 Nybakat bröd till frukost.


2015-01-30


 
 
 
 
Nybakat bröd till frukost. Idag har jag festat till det med nybakat grahamsbröd och färskpressad apelsinjuice till frukosten. Så gott! :o)
 
 
Nu ska vi ut och traska i den kritvita snön som föll i natt. Ha en fin fredag!
 
 
 
 
/ Eva
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015