CLOSE
RoomdecoTel: 0707-290708 Mail: eva[A]evablixman.se Hemsida: evablixman.se
Storleken har ingen betydelse.


2015-07-31


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Storleken har ingen betydelse. I alla fall inte när man är kär. :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer några bilder från igår. Rudolph har blivit förälskad i en snygg dalmatinertjej. Visst är dom för söta tillsammans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det den sista dagen i juli. Redan! Känns som sommaren inte riktigt kommit igång och så går vi in i augusti imorgon. Men jag tycker sommarn är ganska ok så här också. Skönt att slippa få värmeslag. ;o)
 
 
 
 
 
Önskar er en härlig fredag!
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Oiseau Bleu.


2015-07-30


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oiseau Bleu. Jag har norpat en ros från min ena rosbuske vid uteplatsen, som jag planterade i våras. Hade önskat att dom blev lite lite mer åt det lila hållet. Men det spelar egentligen ingen roll, dom är hur vackra som helst ändå. :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så en bukett rosor från blomsteraffären i Åsa.
 
 
 
 
 
 
Här har solen tittat fram idag och det har varit ett jätteskönt väder. Så vi har varit nere vid stranden och strosat med vovvarna. Hade faktiskt kameran med för omväxlings skull, kommer ett par bilder lite senare. Hoppas även ni haft en fin dag!
 
 
 
Nu piper klockan på ugnen. Så jag måste tillbaka till köket. Hörs snart igen. :o)
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 I brist på fint väder..


2015-07-28


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I brist på fint väder.. kan man rensa i garderoberna. Jag har gjort en rensning i min lilla walk in closet som ligger i anslutning till sovrummet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags åkte jag och alla andra! till Ikea. Hade helt glömt bort att alla åker visst till Ikea en regnig söndag. Men jag fick i alla fall köpt lite nytt till min wic. Spegel, byrå och några förvaringslådor.
 
Är inte helt klar än, men har inte riktigt hittat vad jag vill ha. Eller snarare vad som går in. Min wic är 2½ kvm! Och jag vill att den ska kännas större och lite lyxig. Så det gäller att pussla väl. :o)
 
 
 
 
 
 
Det ena leder ju till det andra.. När jag väl hade rensat ut en massa skräp och annan bråte ur min wic, så måste ju en del av det få plats någon annanstans. Så just nu funderar och planerar jag på bättre förvaringsmöjligheter i tvättstugan. Det är ungefär där jag är nu.
 
 
 
 
 
 
 
Ha det fint så ska jag funderar vidare. Hörs snart igen!
 
 
 
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Copyright © Eva Blixman 2014 - 2015